Visita: Institut STEAM Angeleta Ferrer de Barcelona

Aquest dimarts dia 28 de febrer un grup equip del Fòrum hem visitat l’Institut STEAM Angeleta Ferrer de Barcelona. Ha estat una molt bona oportunitat per descobrir l’apassionant i motivador programa d’innovació pedagògica del centre en aliança amb el BIST-Barcelona Institute of Science and Technology.

Les visites a centres es duen a terme durant un matí, o bé algunes hores a la tarda. No hi ha una temàtica concreta per a cada visita, però sí una doble sessió; en primer lloc, una visita que expliqui el projecte educatiu general, i una segona part de conversa més participativa perquè les persones assistents puguin fer les preguntes de les àrees concretes que requereixin explorar.

Després de la rebuda inicial, l’alumnat ambaixador ens ha explicat el projecte competencial, personalitzat i globalitzat del centre. Hem acabat amb una sessió conjunta de conversa amb docents a la biblioteca.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *