Presentació de l’informe “Reimaginem junts els nostres futurs: Un nou contracte social per a l’educació”

L’informe “Reimagining Our Futures Together. A New Social Contract For Education” es va fer públic el novembre passat a la Conferència General de la UNESCO. Es tracta del document més important sobre educació des de l’Informe Delors de 1996 i l’ha elaborat al llarg de dos anys la Comissió Internacional sobre Els Futurs de l’Educació. L’informe reclama a governs, societat civil, professionals i ciutadania col·laborar per forjar un nou contracte social per a l’educació per les pròximes tres dècades.

Dilluns 11 d’abril aquest es va presentar a Catalunya i va comptar amb el Dr. Sobhi Tawil, director d’innovació i futur de l’aprenentatge de la UNESCO, responsable de la iniciativa Futures of Education.

El col·lectiu Fòrum Futurs de l’Educació vam contribuir al debat global sobre el Futur de l’Educació de la UNESCO redactant un informe que es va presentar el desembre de 2020.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *